16 Ekim 2012 Salı

Bolu Abant Otobüs Bileti


Bolu Abant Otobüs Bileti

Türkiye'nin en sevdigim illerinden biriside şüphesizki Bolu. Bu ilin güzel olması özel bir sempatiden dolayı degil, tamamen dogal havası, gelişmiş güzelligi ve büyüleyici atmosferidir. Oldukça eğlenceli bir şehir olan Boluda, istediginiz kadar keyifle zaman geçirebilir, yine bir çok arkadaşınız ile güzel yerleri, doğal alanları gezebilir, sevgiliniz olsun olmasın, burada romantik anlar yaşabilirsiniz.

Bolu'nun güzel yerleri: Abant gölü, (milli park), Yedigöller milli parkı ve Gölcük, yaylalar, Mudurnu gibi güzellikleri ile dikkat çeker. Burada hem doganın hemde güzel bir anların keyfini sürebilirsiniz.

Peki bu şehre nasıl ulaşacaksınız, otobüs yolculugu ile ister Ankara, ister İstanbul ve ya izmir'den sürekli otobüs seferleri bulabilirsiniz. En büyük markalardan en kücüklerine kadar bir çok firma ile buraya gelebilirsiniz. İşte sefer bilgileri ve biley fiyatları :

Bolu'da şubesi olan otobüs firmaları:

Amasya Mertur     As 74 Turizm     Asya Tur  Avrupa Turizm     Aydoğan Turizm     Düzce Aydın Seyahat 14
Düzce Güven     Kahta Petrol     Kamil Koç      Metro Turizm     Öz Bartın  Özkaymak     Palandöken Turizm  Sakarya Vib Turizm       Üstün Erçelik   Yeni Özemniyet

İstanbul'dan Bolu'ya
18:30    RAHAT [TV]    28,00 TL    28,00 TL

Balikesir'den Bolu'ya
20:30    NORMAL [TV]    38,00 TL    40,00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder