18 Ekim 2012 Perşembe

Anadolu Jet Bilet uçak bileti

Anadolu Jet Bilet

Türkiye'deki tüm havayollarının web sitesinden ayrı ayrı uçak biletleri ararken kaybedeceğiniz zamanınızı size geri kazandırıyoruz. Türkiye'deki tüm havayollarına ait online olarak hem yurtiçi ucuz uçak bilet fiyatları hem de yurtdışı ucuz uçak bilet fiyatları arayabilirsiniz…

Anadolu Jet Havayolu Uçak biletiniz ile ilgili olarak iade, iptal yada değişiklik işlemleriniz için Çağrı Merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Anadolujet Online uçak bileti arama moturu satış ekranına açık olup değişiklik ve iptal işlemleriniz Çağrı Merkezimiz personeli tarafından en uygun şekilde yapılacaktır.

Uçuşlarla ilgili, Anadolujet bilet fiyatları, Satış Rezervasyon ve Checkin işlemleri, Promosyonlu ücretler, Bagaj bilgisi, İkramlar, Evcil hayvan taşınması, Hamile, Hasta, Engelli ve çocuk yolcularla ilgili daha detaylı bilgi için Çağrı Merkezimizi arayarak bilgi alabilirsiniz.

Satış / Rezervasyon / Checkin

Anadolu Jet Uçak biletini Gidiş-dönüş ya da devam parkurlu bilet alan yolcularımızın seyahat etmeyecekleri durumda rezervasyonlarını iptal ettirmemeleri halinde ilk uçuşla birlikte tüm rezervasyon kayıtlarında görünen uçuşları sistem tarafından otomatik olarak iptal edilmektedir.
Check-in işlemleri için iç hatlarda uçağın kalkış saatinden en az bir saat önce, dış hatlarda en az iki saat önce havaalanında olmaya özen gösterilmelidir.
Check-in işlemleri iç hat uçuşlarında asgari 30 dakika önce, dış hat uçuşlarında 45 dakika önce sona ermektedir.

Promosyonel Ücretler

Promosyonel ücretli U ve O sınıfı biletlerde uçuş öncesi ve sonrasında iptal ve iade ile rezervasyon ve parkur değişikliği yapılmakta, uçuşun gerçekleşmemesi halinde alan vergisi iadesi yapılmaktadır.

Bagaj Bilgisi

İç hat uçuşlarında yolcularımıza tanınan serbest bagaj hakkı 15 kg ve dış hat uçuşlarında 30 kg , Londra uçuşlarında 30 kg dır. Ancak Ankara, Sabiha Gökçen, Hatay çıkışlı Kıbrıs uçuşlarında 20 kg dır. Bu limitin aşılması halinde fazla bagaj ücreti ödenmesi gerekmektedir.

Uçuş Sırasında Güvenlik

Tüm uçuş boyunca, taşınabilir telefon, telsiz cihazları, CD çalar, radyo ve televizyon alıcılarının kullanılması kesinlikle yasaktır. İniş ve kalkışlarda ve ‘kemerlerini bağlayınız’ ikaz ışıkları yanarken, her türlü taşınabilir radyo, elektronik oyunlar, diz üstü bilgisayar ve benzeri elektronik cihazlar kullanılamaz...

Anadolujet uçuşlarında telefonlarınızı uçuş moduna veya kapalı konuma getirmeniz gerekmektedir...

Evcil Hayvan

Anadolu Jet Bileti Evcil hayvan taşımacılığı ücrete tabidir. Uçuş öncesinde rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. Kabin içinde veya kargoda sadece kedi ve köpek taşınabilir. Bu ücret bagaj teslimi sırasında kafes ve hayvan beraber tartılarak tespit edilir.

Kabinde taşınması istenen evcil hayvanlar, evcil hayvanın sahibi tarafından temin edilen 45 x 35 x 23 cm ölçülerindeki kafeslerde taşınmalıdır.Kabinde taşınacak evcil hayvanların kafesleri ile birlikte tartıldıklarında , ağırlıklarının 6 kg’ ı geçmemesi gerekir.

Geçmesi halinde kargo kompartımanında taşınır. Görme ve işitme engelli yolculara ait refakatçi köpekler, rezervasyon yaptırılarak ücretsiz olarak kabin içine kafessiz kabul edilirler.

Hamile Yolcu

28 Haftayı ( Yedi Ay ) doldurmamış hamile yolculardan rapor istenmez. Tek bebeğe hamile yolcuların 28 haftadan 36 haftaya kadar ( iki yada fazla bebeğe hamile yolcular için 32 haftaya kadar ) kendi doktorundan aldığı ‘’uçakla seyahatinde herhangi bir sakıncası yoktur’’ ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir...

36 haftadan ( iki veya daha fazla bebeğe hamile yolcular için 32 hafta ) sonra ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez. Yedi günden eski olmaması gereken raporda doktorun adı, soyadı, diploma numarası ve imzası olmalıdır.

Refakatsiz Çocuk Yolcu

7 yaşından gün almış, 12 yaşından gün almamış çocuk yolcularımız AnadoluJet seferinde ilave ücret karşılığında refakatsiz olarak seyahat edebilirler.

Hasta / Engelli Yolcu

Meydan doktoru veya tedavisini yürüten doktorundan ‘’uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur ‘’ raporu alan hasta yolcularımız Anadolujet seferinde seyahat edebilirler.10 günden eski olmaması gereken rapor Türkçe veya İngilizce yazılmış olmalıdır.Uçakta bakıma muhtaç durumdaki hasta yolcular refakatçileriyle beraber uçarlar.

Engelli ve doktor raporuna sahip yolcularımızın tekerlekli sandalye talepleri ücretsiz sağlanmaktadır. 24 saatten az süre kalmış uçuşlara sedye talebi kabul edilmemektedir. Sedyeli ve tekerlekli sandalyeli yolcularımızın uçaktan terminale, terminalden uçağa transferi uzman ekiplerce gerçekleştirilir.

CIP Salon Kullanımı

Anadolu Jet seferleri ile seyahat eden yolcular, uçuş öncesi bekleme süresini özel ve konforlu hale getiren Anadolu Jet CIP salonlarından ücret karşılığı yararlanabilirler.

Anadolu Jet Bilet Fiyatları – Anadolu Jet Ankara Uçak Bileti – Anadolu Jet İzmir Uçak Bileti – Anadolu Jet İstanbul Uçak Bileti – Anadolu Jet Antalya Uçak Bileti
Anadolu Jet Adana Uçak Bileti - Anadolu Jet Bodrum - Anadolu Jet Tekirdağ Uçak Bileti - Anadolu Jet Erzurum Uçak Bileti - Anadolu Jet Diyarbakır Uçak Bileti

Anadolu Jet Rezervasyon – Anadolu Jet Online Bilet – Anadolu Jet Bilet Sorgulama – Anadolu Jet Ucuz Bilet

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder